despre_splashLocalizată în Sibiu, România, firma noastră se ocupă cu producerea şi comercializarea unei game complete de echipamente sportive personalizate. Oferta noastră este extrem de variată şi acoperă o paletă amplă de modele creative, stiluri și croiuri diverse, ce se adresează unui număr în permanentă creștere de activități sportive. Ne mândrim cu un catalog extins de modele și tipuri de echipament sportiv complet personalizat. Fie că este vorba de echipamentul unei echipe de fotbal ori de un design personalizat pentru antrenori, garantăm calitatea, promptitudinea şi flexibilitatea serviciilor noastre, complimentate de o comunicare prietenoasă și eficientă. Iar dacă alături de echipamentul sportiv dorit aveți nevoie și de accesorii, vă stăm la dispoziție cu o ofertă cuprinzătoare de fanioane, steaguri personalizate, bannere, imprimări pe material textil, steguleţe şi multe, multe altele.

Ce facem?

Echipament sportiv standard si personalizat: tricouri, bluze, solexuri, şorturi și imprimări complete pe suport textil – steaguri, fanioane, ecusoane, bannere, fulare, eșarfe, broderii şi multe altele. Putem executa la comandă orice fel de imprimeuri pe suport textil. Colaborăm deja cu galerii ale echipelor de fotbal, asociații sportive şi cluburi sportive oficiale. Serviciile noastre includ personalizarea completă a echipamentelor sportive. Pentru toate produsele prezentate se pot broda şi imprima sigle în funcţie de cerinţe. Întrucât noi suntem producătorii materialelor din care sunt confecționate echipamentele sportive, acest fapt oferă două mari avantaje: personalizarea acestora este practic nelimitată, fiind acoperită toată gama de culori şi design standard de echipament sportiv, iar preţurile aferente sunt preţuri de producător, ceea ce înseamnă că vor fi printre cele mai bune de pe piaţă.

Cu o experienţă de peste 20 de ani în domeniul producerii şi comercializării de echipament sportiv de calitate, firma noastră se mândreşte cu un portofoliu vast, având clienţi de renume internaţional.

Cum facem?

Întreaga noastră ofertă de materiale şi echipamente sportive este realizată în fabrica proprie, bazându-ne pe tehnologii şi utilaje de ultimă generaţie. Oferim produse de calitate înaltă, similare celor din Uniunea Europeană, la standarde de top, însă la preţuri de producător, ce nu au practic concurenţă în România. Diferenţierea o facem şi prin termene de livrare record şi flexibilitate maximă, precum și printr-un proces de comandă extrem de simplu și prietenos, bazat pe o comunicare eficientă. Firma noastră este producător de materiale şi echipamente sportive din 1994.