Întrebări frecvente

Cum comand?

Pentru a comanda echipamentele sportive dorite, vă rugăm să solicitați oferta de preț aferentă, trimițându-ne datele dumneavoastră prin intermediul formularului din pagina de contact.

Oferta de preț variază în funcție de tipul de echipament sportiv solicitat și cantitatea dorită. În anumite cazuri, prețul poate depinde și de unele particularități ale comenzii, cum ar fi mărimi nestandard sau foarte mari, modificări majore ale croiului și alte solicitări similare.

Cantitatea minimă / model este de 6 buc. Sub 6 buc., prețurile sunt mai mari:

  • 1 buc. – preț de listă + 75%
  • 2-3 buc. – preț de listă + 50%
  • 4-5 buc. – preț de listă + 25%

Pentru mărimile peste 2XL se percepe o taxă suplimentară de 30%.

La tricouri, pentru grafica personalizată (alta decât modelele grafice existente pe site), se percepe o taxă suplimentară de 40-100 euro, în funcție de complexitatea grafică și timpul alocat realizării acesteia.

Ce discounturi oferiți?

Discounturile acordate sunt în funcție de cantitatea comandată. Astfel, oferim reduceri de:

  • 40 – 100 buc. → 6%
  • 101 – 200 buc. → 9%
  • 201 – 400 buc. → 12%

Cum specific personalizarea echipamentelor?

E simplu: după stabilirea ofertei de preț, ne trimiteți prin email toate specificațiile dumneavoastră, alături de fișierele necesare cu sigla sau elementele grafice dorite, dacă este cazul.

Siglele trimise trebuie să fie în format vectorial — Corel Draw sau Adobe Ilustrator.

Contra cost, putem oferi servicii grafice suplimentare, cum ar fi cel de vectorizare sigle, refacere design grafic și alte servicii grafice specializate.

Cum se face livrarea?

Termenul de livrare este între 8 și 15 zile lucrătoare de la comanda fermă și stabilirea tuturor detaliilor.

Livrarea se face prin curierat, cu plata la destinație.

Costurile de transport sunt suportate de către client. La comenzile cu valoarea de peste 2000 lei, transportul este gratuit.

Cum plătesc?

Plată se face fie prin ordin de plată în avans și confirmarea plății, fie 50% în avans și diferența de 50% la livrare (cash ramburs la curier în momentul primirii coletului).

Solicitați oferta de preț

Dacă ați găsit echipamentul sportiv care vi se potrivește și doriți să plasați o comandă, vă rugăm să solicitați oferta de preț pentru produsul dorit.

Echipament sportiv Suntem producătorul #1 de echipamente sportive personalizate în România. Oferta noastră variată acoperă o paletă largă de modele creative, stiluri și croiuri diverse, adresându-se unei categorii ample de activități sportive, cu un catalog extins de modele și tipuri de echipament sportiv complet personalizat.

Contact

Metropolis Office
Mihail Kogălniceanu 1, Sibiu 550138

  contact@echipamentsportiv.net
  (+4) 0269 213 929
    (+4) 0723 676 572

Top