Softshell bărbați

Casual Wear sportiv: Softshell bărbați

Îmbrăcămintea perfectă pentru activități în aer liber.

Categorie: Etichete: ,

Descriere

Dedicat bărbaților activi dintr-un material special, softshell-ul este îmbrăcămintea perfectă pentru activități în aer liber chiar și în condiții de vreme rece și umezeală. Indiferent că este vorba de o excursie pe munte sau o tură de schi sau snowboard, materialul asigură o ventilație perfectă pentru un confort corespunzător. Bineînțeles, poate fi asortat și la un outfit sportiv urban de iarnă, toamnă sau primăvară.

Conceput după o tehnologie nouă în domeniul hainelor de sport, softshellul beneficiază de trei straturi de poliester și spandex aplicate pe un strat de tricot, cu un strat laminat în partea mediană pentru a asigura o ventilație ideală și o protecție impecabilă împotriva vântului și umezelii. De asemenea, oferă o protecție foarte bună în zona gâtului prin gulerul ridicat și buzunare așezate ergonomic care se închid cu fermoar, ceea ce face din softshell o îmbrăcăminte practică pentru activități în aer liber.

Informații suplimentare

Culori disponibile pentru echipamentele din materiale prevopsite
Culori disponibile pentru echipamentele imprimate 100%
Materiale disponibile
 • MCN75

Echipamentul sportiv dorit poate fi ales dintre modelele prezentate mai sus, în oricare din combinațiile de culori disponibile, și personalizat cu sigla dvs.

 • Siglele trimise trebuie sa fie în format vectorial: Corel Draw sau Adobe Ilustrator.
 • Contra cost, putem oferi serviciu de vectorizare sigle.
 • Cantitatea minimă / model este de 6 buc. Sub 6 buc., prețurile sunt mai mari:
  • 1 buc. - preț de listă + 75 %
  • 2-3 buc. - preț de listă + 50 %
  • 4-5 buc. - preț de listă + 25%
 • Pentru mărimile peste 2XL se percepe o taxă suplimentară de 30%.
 • La TRICOURI, pentru grafică personalizată (alta decât cele existente pe site) se percepe o taxă suplimentară de 40-100 euro (în funcție de complexitate).

Transport și livrare

Termenul de livrare este între 8 și 15 zile lucrătoare de la comanda fermă și lămurirea tuturor detaliilor.
Livrarea se face prin curierat cu plata la destinație.
La comenzile cu valoarea de peste 2000 lei, transportul este gratuit.

Discount

Discounturi acordate :
 • 40 - 100 buc. → 4%
 • 101 - 200 buc. → 7%
 • 201 - 400 buc. → 9%

Plată

Modalitatea de plată este prin OP în avans și confirmarea plății sau 50% în avans + diferenta de 50% la livrare (cash ramburs).

Galerie foto Casual Wear sportiv

Secțiunea de casual wear sportiv include articole de îmbrăcăminte ce pot fi folosite în orice sport, fără a fi specifice unuia anume. Ne referim aici la hanorace, tricouri polo, softshell și base layer, modele pentru femei și bărbați, dar și unisex. Aceste articole vestimentare complimentează cu succes orice echipament sportiv, fiind destinate persoanelor active și dinamice, pentru care confortul și calitatea hainelor purtate între antrenamente este esențială.
Echipament sportiv Suntem producătorul #1 de echipamente sportive personalizate în România. Oferta noastră variată acoperă o paletă largă de modele creative, stiluri și croiuri diverse, adresându-se unei categorii ample de activități sportive, cu un catalog extins de modele și tipuri de echipament sportiv complet personalizat.

Contact

Metropolis Office
Mihail Kogălniceanu 1, Sibiu 550138

  contact@echipamentsportiv.net
  (+4) 0269 213 929
    (+4) 0723 676 572

Top